Społeczność Spoko Cafe długo na Ciebie czekała! Fajnie, że w końcu tu jesteś 🙂

 

Nasza kawa

Rodzaj ziarna

Kawa, którą parzymy w Spoko Cafe to idealnie skomponowana mieszanka ziaren Arabiki i Robusty. Arabika, która stanowi główny składnik naszej mieszanki pochodzi z południowej ameryki – Brazylia oraz Kolumbia. Robusta, która idealnie dopełnia kwasowość Arabiki uprawiana jest w Wietnamie.

Arabika 0
Robusta 0
a
a

Czujesz to?

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an. Eius lorem tincidunt vix at, vel pertinax sensibus id, error epicurei mea et. Mea facilisis urbanitas.

Aromat: Bogaty, owocowy

Crema: Gęsta i trwała

Smak: Subtelne nuty cytrusów i czekoladowy posmak

Na świeżości!

Ziarno, które mielimy zawsze na świeżo, nigdy nie przyjeżdża do nas później niż 3 miesiące po wypaleniu. Mimo tego, że termin przydatności do spożycia może wskazywać nawet 2 lata, to dbamy o to, aby nasza kawa nie była starsza niż 3 miesiące.

Palenie: 4 stopień

Termin palenia: nie wcześniej niż 3 miesiące

a
a

Zrównoważony rozwój

Certyfikat UTZ